Instituut Voor Examens (IVE) is hét exameninstituut voor veilig werken. Wie bijvoorbeeld dagelijks werkt met asbest haalt hier een erkend persoonscertificaat of diploma. Bedrijf of particulier: IVE neemt alle examenzorg uit handen.

IVE is een gecertificeerd en onafhankelijk exameninstituut voor certificering en diplomering. Onder andere op het gebied van asbest. We verzorgen het volledige examentraject: van ontwikkelen en organiseren tot het afnemen van examens, de correctie en de communicatie met kandidaten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen zich bij ons melden voor één van de erkende certificaten of -diploma’s. Het resultaat? Vakbekwame professionals die klaar zijn om hun werk volgens de laatste wet- en regelgeving uit te voeren. 

Publicatie nieuwe persoonscertificatieschema

Op 10 februari is het nieuwe certificatieschema voor personen die werken met asbest gepubliceerd in de Staatscourant. Klik hier om het document te openen. 

Vragen? Bel of mail ons
Vragen? Bel of mail ons
Vragen? Bel of mail ons

Kwaliteit

Bij IVE B.V. bent u verzekerd van kwaliteit. Ons exameninstituut is ISO 9001 gecertificeerd: we werken volgens een kwaliteitssysteem dat voldoet aan deze ISO-norm.